Informatel services b.v.

Automatisering/IT
Informatel is een professionele IT-organisatie met 10
werknemers. We bestaan al sinds 1986 en weten dus waar we  

het over hebben en wat er allemaal mogelijk is.

Wij vinden dat een bedrijf niet kan functioneren zonder goede automatisering en telecommunicatie. ICT is de ruggegraat van elke organisatie. Zo een belangrijk bedrijfsonderdeel moet gewoon goed geregeld zijn en daar zorgen we ook dus voor.  

Wij onderscheiden ons van veel concurrenten omdat wij het totaalpakket aanbieden. Zo bieden we oplossingen op het gebied van automatisering, communicatie en print/kantoormachines. Uiteraard met goede beheer- en onderhoudsafspraken. 

Daarnaast installeren we zo goed alles van te voren, zodat het direct gebruiksklaar is.  

We vinden het belangrijk dat klanten de juiste keuzes maken op het gebied van hun ICT. Of het nu gaat om grote of kleine organisaties. Daarom denken we graag mee om een goed en eerlijk advies te geven. Met onze ervaring, expertise en gecertificeerde professionals kunnen we daarom zeggen dat Informatel zeker een toevoeging is voor elke serieuze organisatie.

Tags
Systeembeheer Netwerkbeheer Cloudcomputing Remoteservices Back up Antivirus Antimalware Webhosting Cloudbellen Voip  Mobile glasvezel Telefonie ADSL Officetraining Hardware Software Remotebeheer Security