Initiatieven van ondernemers op het Forepark in Coronacrisis

Overig
De Coronacrisis raakt ons allemaal en is voor velen een moeilijke tijd. Laten we daarom ook positieve zaken aan het licht brengen en elkaar helpen waar nodig.

We merken dat veel ondernemers, ook op het Forepark, met initiatieven komen om door deze periode heen te komen maar ook om elkaar te helpen. Creatieve initiatieven waar we alleen maar blij van kunnen worden. Heeft u een dergelijk initiatief of kent u een ondernemer die hiermee bezig is? Laat het ons weten. Dan brengen wij het onder de aandacht middels deze nieuwsbrief en de updates op de website.

De volgende initiatieven brengen we alvast graag onder de aandacht:

Kick-it schenkt laptops

Kick-it helpt de scholieren van ROC Leeghwaterplein aan 15 laptops. Dit zal maandag tijdens een officieel persmoment gebeuren, waarbij ze tevens cadeautjes uitdelen ter ere van het 25-jarig jubileum. Ook biedt het bedrijf tegen een zacht prijsje thuis- en studiewerkplekken aan voor een bepaalde tijd, aldus Kick-it. Meer weten? Neem contact op met Betsy Dijkstra via betsy@kick-ict.nl.

Sallo’s brengt Pasen naar uw bedrijf

Pasen is dit jaar natuurlijk anders dan anders. Wilt u uw medewerkers een hart onder de riem steken of bedanken voor hun inzet? Verras ze met een lunchbox óf een Paaspakket van Sallo’s:

*Paasstol van een ambachtelijke banketbakker, lekker voor de paaslunch
*Paaseitjes in allerlei soorten
*Springtouw om in beweging te blijven
*Gezelschapsspelletje Punto “stip voor stip naar de overwinning”
*Netje mandarijnen voor de vitamine C

Sallo’s kan uw box ook naar eigen wens samenstellen. De boxen worden kosteloos bij uw bedrijf of bij uw medewerkers thuis gebracht, binnen een straal van 5 km van Sallo’s (buiten de regio verzenden zij de boxen tegen kostprijs via een pakketdienst). Bestellingen ontvangt Sallo’s graag een dag van te voren, die voor het Paaspakket uiterlijk vrijdag 3 april. Wilt u iemand in het Paaszonnetje zetten? Neem contact op met Sallo van Dam via info@sallo.com of 0651720835.