Tauro

Overigen
Tauro

Al bijna 25 jaar verhuurt Tauro betaalbare full service kantoor- en bedrijfsruimte aan inmiddels bijna 400 ondernemers op 11 locaties in de Randstad. Tauro biedt kantoorruimte op maat vanaf 20 m2 op basis van korte en flexibele contracten met daarbij alle faciliteiten die een professionele dienstverlener nodig heeft. Dit alles tegen concurrerende tarieven en met een opzegtermijn van twee tot vier maanden. 

Tauro Den Haag Forepark heeft een vloeroppervlakte van totaal 5.200 m². Het gebouw bestaat uit bedrijfs- en kantoorruimtes met elk een eigen entree en alle gangbare voorzieningen. De bedrijfshallen zijn voorzien van een overheaddeur. De kantoorruimtes (vanaf 25 m2) zijn gestoffeerd en kunt u volledig naar eigen wens en behoefte inrichten. Tegen gereduceerd tarief kunt u tevens gebruikmaken van spreek- en vergaderruimtes in de overige Tauro vestigingen. Door de ligging aan de A4 (Prins Clausplein) heeft het gebouw een goede zichtlocatie en is het uitstekend bereikbaar met de auto. Ook de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer is optimaal. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en uitstekende lunchfaciliteiten in de directe omgeving.

Redenen genoeg om uw bedrijf te vestigen in Tauro Forepark. 

Juist omdat Tauro een flexibel huurconcept hanteert, zijn er bij Tauro geen standaard huurprijzen. De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte, de lengte van het huurcontract en uw persoonlijke wensen. Wij nodigen u daarom van harte uit voor het bespreken van uw wensen zodat wij u een passend aanbod op maat kunnen doen.

Tauro denkt graag met u mee. Flexibiliteit en service staan bij ons centraal!

 

Tags