Attiva Lichtprojecten

Bouw
Attiva is sinds 1998 leverancier van professionele lichtprojecten en is exclusief importeur van Disano en Fosnova armaturen in Nederland. Disano heeft een breed lichtassortiment van functionele en decoratieve armaturen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Met dit uitgebalanceerde verlichtingsprogramma zorgt Attiva ervoor dat ieder project compleet en optimaal verlicht wordt.
Bij Attiva staat de klant centraal, houden wij ons aan de afspraken en heerst er een goede sfeer. Wij zijn snel en flexibel en bieden wij een goede projectondersteuning op basis van lichtontwerpen en –berekeningen en advies op locatie.

De twee topmerken Disano en Fosnova hebben in Nederland, door de jaren heen, een uitstekende reputatie opgebouwd en staan garant voor onuitputtelijke verlichtingsmogelijkheden. Het aanvullende karakter van beide merken zorgt voor een perfecte samenhang in creatieve lichtoplossingen. “Disano” biedt een keur aan industriële en functionele armaturen voor binnen-, maar vooral ook buitentoepassingen. Het assortiment uit de “Fosnova” collectie biedt vooral decoratieve verlichting, waarmee kantoren, scholen, zorgcentra en winkels doordacht en sfeervol verlicht kunnen worden.

Tags
Disano Fosnova Industrieverlichting Verlichting Armaturen Lampen Projecten Buitenverlichting Lichtontwerp Utiliteitsverlichting