B2 Cleaning

Schoonmaak
B2 is een relatief jong snel groeiend bedrijf met een sociale kijk op de wereld. 

Uiteraard staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar net zo belangrijk vinden wij dat onze mensen op een prettige manier samenwerken om die kwaliteit te kunnen leveren. Wij gaan respectvol met mensen om en krijgen daarvoor ook iets terug. Het management van B2 heeft jarenlange ervaring bij grote facilitaire bedrijven zoals ISS en Rentokil en weten als geen ander hoe daar de omgang is met klanten en personeel. Wij zijn dan ook van mening dat kwaliteit en samenhorigheid alleen bereikt kan worden door tevreden personeel.

Ervaring met onze huidige opdrachtgevers en onderzoeken naar klanttevredenheid laten zien dat opdrachtgevers dit aspect van groot belang vinden. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Unesco, gemeente Utrecht, Madurodam, DUWO en Steadion. Gemotiveerde medewerkers binnen een goed gestructureerde organisatie is onze kracht. Wij investeren in opleiding en innovatie om hiermee onze dienstverlening, maar ook de motivatie en proactieve houding van onze medewerkers, te verbeteren. B2-Cleaning hanteert een procedure waarbij de directe aansturing van onze medewerkers en de ervaring met kwaliteitsmetingen conform NEN 2075 bij vergelijkbare klanten resulteert in een ruim voldoende (7,00) voor VSR metingen. Dit geeft ons de zekerheid dat het gevraagde kwaliteitsniveau gerealiseerd wordt.

Vanuit de nieuwe ISO norm is geborgd dat verbetertrajecten een wezenlijk onderdeel zijn van ISO 9001:2008. Tekortkomingen, opmerkingen en verbetervoorstellen vanuit de interne- en externe audits, aangevuld met trendanalyses worden na rapportages intern op effectiviteit beoordeeld. 

Tags
Schoonmaak Glasbewassing Diepte reinging Ongedierteprevetie Sociaal Duurzaam Kwaliteit Vrijblijvende offerte