Dusseldorp BMW Den Haag

Automotive
Wij zijn Dusseldorp

Auto's zitten verankerd in ons DNA. Al ruim 110 jaar zijn we bezig met mobiliteit, eerst met tweewielers en vrij snel daarna ook met vierwielers. Er is maar één merk dat alles kan op het gebied van twee- en vierwielers en dat is BMW. Niet voor niets zijn we de langst actieve BMW dealer van Nederland. Voor ons is een BMW de ultieme combinatie van elegantie, bruikbaarheid, zakelijkheid en rijplezier. En vooral dat laatste vinden we heel belangrijk. Want hoe mooi, bruikbaar of zakelijk een auto ook is, achter het stuur gaat het vooral om genieten. We willen dat onze klanten plezier beleven aan hun auto. Dat is iets wat BMW als geen ander merk begrepen heeft: rijplezier. Niet voor niets is de slogan van BMW al sinds 1965 'Freude am Fahren' of 'Sheer driving pleasure', wat in Nederland wordt vertaald als 'BMW maakt rijden geweldig'.

Over Dusseldorp BMW Den Haag

In 2019 is BMW Den Haag toegevoegd aan de Dusseldorp groep. Dusseldorp BMW Den Haag is met een team van ruim zeventig mensen de grootste dealer binnen de Dusseldorp familie. En eerlijk is eerlijk: daar zijn we best een beetje trots op! Van oudsher bedienen we een grote groep internationale klanten; de zogenaamde 'diplomatic sales' kent voor ons geen geheimen.

Ons grote pand is bovendien te vinden vlakbij het stadion van de mooiste club van Nederland: ADO Den Haag. Als sponsor van deze mooie club mogen wij de staf en spelers voorzien van auto's. Deze topsporters rijden natuurlijk altijd in de nieuwste auto's die ons mooie merk te bieden heeft.

Diezelfde auto's hebben we uiteraard in onze showroom staan, maar we hebben ook altijd een ruime hoeveelheid jong gebruikte Premium Selection BMW's op voorraad. Daarnaast is onze vestiging uitgerust met een riante en moderne werkplaats die de auto's van onze klanten in topconditie houdt!

Tags
BMW Den Haag BMW Reparatie BMW service BMW kopen Gebruikte automobielen Accesoires BMW modellen Auto kopen Auto zoeken EfficientDynamics Gebruikte BMW