Charlie works

Uitzend/Detachering
Charlie works all over Europe

We streven ernaar de meest prominente partner te zijn in werkgelegenheidsoplossingen in Europa en we gaan absoluut de goede kant op. We hebben kantoren in vijf landen, maar we rekruteren en zenden in nog meer landen uit. Als centrale organisatie brengen wij iedereen samen in één team en ondersteunen wij al onze leden en partners bij hun werk. Let’s cross borders together.

How Charlie works
Ons doel is het verkrijgen van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers te vereenvoudigen. Om dit te bereiken hebben we verschillende methoden en concepten, zodat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden.

Onze ondersteuning omvat veel meer dan het aanbieden van uitzendkrachten, we hebben veel ervaring en kunnen je bij het hele werkproces ondersteunen. Bijvoorbeeld bij aanneemprojecten, HR services, MVO en werving en selectie voor high skilled personeel.

Charlie innovates
De wereld van werk verandert snel. Daarom is Charlie works altijd in beweging. Onze specialisten werken dagelijks aan nieuwe concepten. We zoeken naar mogelijkheden met betrekking tot de uitbreiding van ons netwerk en we testen innovatieve technologieën. Daarmee hebben wij één doel voor ogen: het vinden van werk én werknemers eenvoudiger maken.

Tags
Uitzendbureau Dienstverlening Personeelsvoorziening VKVE Uitzenden Uitzendkrachten Flexibel personeel  Tuinbouw Logistiek Voeding Recycling Schoonmaak Bouw Techniek