Kick Automatisering

Automatisering/IT
 ICT ontwikkelt zich sneller dan ooit. We willen altijd online zijn (thuis, op kantoor en onderweg) en dat verandert de manier waarop we leven, werken en communiceren. 

Dit leidt tot nieuwe ICT-behoeftes en –beleid en ICT wordt bovendien steeds complexer. Als onafhankelijke IT partner met een focus op de werkplek, inclusief de achterliggende infrastructuur, connectiviteit en security, wil KICKICT complexe ICT eenvoudig maken. Wij willen ontzorgen zodat u zich kunt richten op uw business. De ICT behoefte vertalen wij naar duidelijk advies en begeleiden u naar de juiste oplossing. KICK-ICT ambieert een rol van trusted advisor die u helpt uw projecten meetbaar te ontwikkelen en te vertalen in heldere doelstellingen. De projecten zijn geslaagd zodra doelstellingen zijn behaald zoals de efficiency aantoonbaar is vergroot, de productiviteit is verhoogd en/of een daadwerkelijke procesverbetering zichtbaar is. De return of investment is voor u op dat moment glashelder! KICK-ICT streeft er naar uw kennispartner te zijn, die met u samenwerkt om uw interne alsmede externe doelstellingen te realiseren. Dit doen wij met een team van mensen dat zich kenmerkt door betrokkenheid, proactief, korte lijnen, deskundigheid en daadkracht.


KICK-ICT is een full service ICT bedrijf met ruim 30 jaar ervaring en klanten in Nederland en ver daarbuiten. Wij bieden een breed assortiment op het gebied van hard- en software, services, Exact software en (maatwerk) oplossingen.

Tags
ICT Automatisering Kennispartner B2B Computer Exact Website Software Hardware IT Cloud Computerbeveiliging Hewlett-Packard Cisco Microsoft Apple Dell Werkplek Systeembeheer