Mercedes-Benz Dealer Bedrijven BV

Automotive
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is een onderdeel van 
Mercedes-Benz Nederland.

Met in totaal 6 vestigingen en een kleine 300 medewerkers zijn wij in zuid-west Nederland dè dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart en Fuso. Daarnaast zijn wij als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en zijn wij partner van het Mercedes-Benz Classic Center. 

De hoofdvestiging van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is gevestigd op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag. Daarnaast heeft ons bedrijf vestigingen in Alphen a/d Rijn, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. 

Onze Missie is: "Klantverwachtingen overtreffen door constant te innoveren met de beste medewerkers die van uit de kernwaarden respect, integriteit en openheid met passie en drive werken in een dynamische en transparante omgeving, waar klanten zich thuis voelen" 

Onze auto's worden gezien als de standaard als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid, luxe en comfort. Het is onze doelstelling de verwachtingen van het rijden met een Mercedes-Benz te overtreffen. In alle vestigingen van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven treft u medewerkers die u actief en open tegemoet treden en die altijd net dat stapje extra doen om dit waar te maken. Niet voor niets is onze pay-off: Mercedes-Benz Dealer Bedrijven – Altijd verder . . .

Wij zien deze inspanningen beloond in een steeds groter aantal meer dan tevreden klanten. Afgelopen jaren zijn wij op het gebied van klantentevredenheid dan ook regelmatig in de prijzen gevallen. Wij hopen dat steeds meer mensen tot deze groep van meer dan tevreden klanten gaat behoren en wij verwelkomen een ieder dan ook heel graag in onze filialen!

Tags
Mercedes-Benz Smart Fuso AMG Autodealer Autobedrijf Personenauto's Bestelwagens Busjes Bedrijfswagens Occasions leasing Onderhoud Reparatie Autoschadeherstel Schadebedrijf Vito Sprinter Citan