Motorhuis

Automotive
Over Motorhuis

Motorhuis levert maatwerk voor de particuliere en zakelijke rijder. Motorhuis heeft de kennis, expertise en daadkracht in huis om uw behoefte naar wens in te vullen.

Onderhoud en reparatie

In onze werkplaatsen werken uitstekend opgeleide en gepassioneerde technici. Zij zijn gespecialiseerd in de diverse merken ersonen- en bedrijfswagens die we voeren. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende servicewerkzaamheden zoals onderhoud, reparaties, apk-keuringen en de aanschaf en inbouw van allerhande apparatuur en accessoires.

Motorhuis Zakelijk

Motorhuis Zakelijke Markt levert maatwerk voor zakelijke rijders en richt zich zowel het midden en kleinbedrijf als op de grotere wagenparken. Van personenauto’s tot op uw wensen van (aangepaste) bedrijfswagens. Uw mobiliteitsbehoefte, onze expertise Elke organisatie met een wagenpark heeft eigen wensen. De één gaat voor duurzame mobiliteit, de ander wil graag flexibel blijven en snel geholpen worden bij schade of onderhoud. Uw mobiliteitsbehoefte is sterk afhankelijk van de wereld waarin uw klanten en medewerkers zich bewegen. Het Team Zakelijke Markt bezoekt klanten in hun bedrijf. Door mee te denken worden de wensen op gebied van mobiliteit optimaal geïnventariseerd.

Tags
Bedrijfswagens Citroën Opel Motorhuis Berlingo Jumpy Juper DSAutomobiles DSSALONDENHAAG DSdealer Franseluxe Paris Zakelijkemarkt Citroendealer