Royal Matic

Horeca
Royal Matic is groothandel / leverancier van horeca-apparatuur en specialist in het realiseren van complete horeca keukens. Hierbij staan onze kernwaarden, Service, Kwaliteit en Effici├źntie, altijd centraal. 

Na de oprichting in 1965 hebben we een breed scala aan diverse horeca keuken projecten opgeleverd en is Royal Matic sinds 1992 gevestigd op het Forepark. De bouw van het zelf ontworpen pand begon in 1990, waarmee Royal Matic als één van de eerste bedrijven toetrad tot het Forepark.   

Royal Matic gaat samen met u persoonlijk het gesprek aan om, met het oog op maximale efficiëntie, uw keuken in te richten. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar met advies bij ons in de showroom in Den Haag, of bij u op locatie. Daarnaast bieden wij u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Door in beginfase van het project na te gaan wat de meest geschikte indeling is en hoe het personeel en de looproutes het beste kan worden benut bent u verzekerd van een maximale capaciteit in uw horeca keuken. Dit alles leidt tot een goed georganiseerde efficiënte keuken met tevreden personeel en uiteindelijk optimaal rendement.

Voor de continuïteit van uw horeca keuken is het belangrijk dat alle apparatuur ten alle tijden optimaal blijft functioneren. Onze technische dienst staat dag en nacht voor u klaar indien er toch storingen voorkomen. Daarom bent u bij Royal Matic verzekerd van de beste service en nazorg, zodat uw horeca-apparatuur een langere levensduur en minder kans op storingen heeft.

Tags
Horeca keuken Professionele keuken Installatie horeca keuken Fastfood keuken Bedrijfskeuken Afzuiginstallatie horeca Verbouwing horeca keuken Verbouwing horeca