Bender Foodservice Equipment

Handel/Groothandel
Bender Foodservice Equipment

Importeur en leverancier voor tafel en keuken voor de professionele markt, sinds 1820. 

Professioneel 

Opgericht in Delft en inmiddels gevestigd in Den Haag, wordt Bender geleid door de 6 e generatie in rechte lijn, een familiebedrijf pur sang. Met bijna 200 jaar ervaring en een koninklijke onderscheiding weet zij als geen ander wat de marktontwikkelingen en trends zijn. Het vinden van aansluiting bij de wensen en behoefte van de klant is dan ook het uitgangspunt van iedere relatie. Bender is dé partner voor het leveren van een uitgebreid assortiment non-food producten op het gebied van porselein, glaswerk, bestek, buffet- & bar materialen als keukengerei en -machines.

Continuïteit

Daarnaast, streeft Bender altijd naar het leveren van duurzame en hoogwaardige kwaliteitsproducten, evenals het zijn van een betrouwbare partner. Dit wordt bereikt door een goede en langdurige relatie op te bouwen met klanten en leveranciers, waarbij continuïteit van groot belang is.

Tags
Porselein Hotelporselein Glaswerk Servies Horecaleverancier Bestek Vintage Glaswerk Spiegelau Nachtmann Dudson Eternum Facilitair Keuken Materiaal Machines Robot-coupe Hoshizaki Emga Lasering