Vereniging Beheer Forepark

Het Forepark bedrijventerrein is de optimale locatie voor bedrijven, midden in het kloppende hart van de Randstad. Gunstig gelegen, met directe verbindingen naar de grote steden. Veiligheid, een ruime opzet en het groene, open karakter kenmerken dit bedrijvenpark. Met moderne voorzieningen en service biedt het alles wat u zich als ondernemer kunt wensen. 

Als Vereniging Beheer Forepark zetten wij ons dan ook actief in voor behoud van die kwaliteit. Bovendien maken wij ons sterk voor de belangen van de leden. Dit zijn de eigenaren onroerend goed en ondernemers in het Forepark in Den Haag.

Veiligheid voorop

Voor de vereniging en haar leden is veiligheid op het park prioriteit. Niet voor niets heeft het park het Keurmerk Veilig ondernemen ontvangen. Bovendien onderhoudt de vereniging intensieve contacten met gemeente, politie en beveiligingspartners.

Hoge kwaliteit

Niet alleen de veiligheid heeft prioriteit bij de vereniging en de leden. Goed onderhoud en een representatief aanzien zijn voor het park minstens zo belangrijk. Daar werken we continu aan. Het park is zorgvuldig onderhouden en voorzien van moderne gemakken zoals een glasvezelnetwerk.

Het Forepark biedt een ideale uitgangspositie om te ondernemen. Dat ziet u ook aan de ruime schakering aan bedrijven die er succesvol gevestigd zijn, van groothandel, tot autobedrijf en verhuisbedrijf. Op deze site treft u een overzicht aan van de bedrijven op het park. De ligging ten opzichte van de grote steden, havengebied en Schiphol maakt het Forepark ook voor internationale bedrijven een logische keuze.

Service en informatie

De Vereniging Beheer Forepark behartigt de belangen van haar leden, organiseert regelmatig interessante netwerkbijeenkomsten en treedt naar buiten namens de leden in gezamenlijk overleg. Zo kunt u nog beter profiteren van het netwerk, de voorzieningen en de kansen die het Forepark u biedt!