Kone

Overigen

Al meer dan 100 jaar is KONE toegewijd aan het begrijpen van de behoeften van onze klanten. We leveren toonaangevende liften, roltrappen en automatische deuren , alsook innovatie oplossingen voor modernisering en onderhoud. Maar nog belangrijker, wij leveren een goede People Flow.

Als marktleider binnen Nederland heeft KONE een voorbeeldfunctie. Niet alleen op het gebied van de service die geleverd wordt aan de klanten, maar ook hoe wij omgaan met maatschappelijke kwesties zoals het milieu. Gebouwen zijn goed voor 40% van het totale energieverbruik op de wereld. 2 tot 10% van de totale energieconsumptie binnen een gebouw komt voor rekening van liften, roltrappen en automatische deuren. Door hier voor het juiste type te kiezen kan enorm veel energie worden bespaard.

Nieuwe ontwikkelingen samen met onze klanten

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten om toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten. Op basis van gesprekken met onze klanten hebben wij 2 nieuwe innovaties geïntroduceerd: de 24/7 Connected Services en KONE Residential Flow.

-          24/7 Connected
Hierbij worden de liften verbonden met de cloud - van IBM Watson - waar data wordt opgeslagen. Deze verzameling van data van liften wereldwijd wordt continu geanalyseerd waardoor patronen worden ontdekt. Zodra de lift afwijkend gedrag vertoont stuurt het systeem een signaal. Bij grotere afwijkingen – die voor stilstand kunnen zorgen – komt de monteur direct in actie. De 24/7 Connected Services betekent een meer veiligheid, hogere beschikbaarheid en transparantie.

-          KONE Residential Flow

-          We kennen het allemaal. Met volle handen, in de stromende regen zoeken naar onze huissleutels. Hoe makkelijk zal het zijn om zo door te kunnen lopen? Dat kan met KONE Residential Flow! Met een handige smartphone app is het mogelijk om vanaf de entreedeur handsfree door het gebouw te bewegen. Zelfs de lift wordt automatisch opgeroepen en stopt op de juiste verdieping. Maar het systeem heeft niet alleen voordelen voor bewoners. Facility managers kunnen namelijk direct berichten sturen naar de bewoners, zodat zij niet langer op locatie aanwezig hoeven te zijn.

Het soepel, veilig, comfortabel én milieu vriendelijk verplaatsen van mensen, KONE doet het.

Tags
Liften Roltrappen Rolpaden Gevelliftinstallaties Deursystemen Automatische gebouwdeuren
Nieuwbouw Onderhoud Modernisering People Flow