Vanka-Kawat

Handel/Groothandel
Inleiding

In Azië is koken verheven tot een ware kunst. De eeuwenoude kennis van deze verfijnde kookkunst wordt nog altijd van generatie op generatie overgedragen. Vanka-Kawat wil deze kookkunst en de emotie die bij eten hoort graag met u delen en hiervoor importeren en produceren wij al 65 jaar zowel authentieke als vernieuwende Aziatische producten. Met onze producten is het bereiden van heerlijke exotische maaltijden verrassend eenvoudig. Mocht u toch nog vragen of suggesties hebben, dan kunt u ons natuurlijk altijd direct bereiken via onze website.

Een groot deel van onze producten importeren wij rechtstreeks uit de Aziatische landen van herkomst. De fabrieken in Azië waarmee wij zaken doen hebben een lange en betrouwbare staat van dienst op gebieden zoals kwaliteit, omgevingsbetrokkenheid en sociale verantwoordelijkheid. Droom met ons mee op een culinaire reis naar landen als Indonesië, Thailand, Vietnam, Hong Kong, China, Sri Lanka, Maleisië, Japan en Singapore. Een ander deel van onze producten produceren wij in onze Nederlandse fabriek, op basis van originele authentieke recepten en tevens vernieuwende recepten.

Kwaliteit hebben wij hoog in ons vaandel staan. Zo is onze fabriek gecertificeerd voor het voedsel veilig keurmerk GFSI. Verder werkt ons bedrijf conform de kwaliteitsnormen van HACCP en beschikken wij over een modern ERP systeem waarin zaken als EDI en kwaliteit zijn opgenomen. Vanka-Kawat is gecertificeerd voor handel, import en productie van biologische producten.

Tags
Ketjap Sojasaus Sambal Aziatische groothandel kruiden Kruidenmixen Sauzen Marinade Boemboe Cocos Cash & carry Gula