Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)

Overig
Van burgemeester Krikke hebben we het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) Certificaat in ontvangst mogen nemen.

Samen met de ondernemers, gemeente, politie en brandweer werken we samen aan een veilig bedrijventerrein en kunnen we met trots aantonen dat we voldoen aan de gestelde eisen zoals vastgelegd in het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het uitgangspunt is altijd een duurzame samenwerking tussen alle betrokken partijen op en bij het Forepark.

Van Petra Sevinga, Stadsdeeldirecteur Leidschenveen-Ypenburg,  hebben we tijdens de Algemene Ledenvergadering op 7 november 2022 het Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in ontvangst mogen nemen. Het betreft een landelijk keurmerk voor een veilige bedrijfsomgeving. Een van de vereisten die het keurmerk stelt is dat per kwartaal overleg plaatsvindt tussen de Vereniging, meerdere afdelingen van de gemeente (waaronder Stadsbeheer en Handhaving), Politie en Brandweer. Aan de hand van een vaste maatregelenmatrix wordt bepaald welke acties nodig zijn.

Leden die een kopie van het certificaat wensen te ontvangen, kunnen dit aanvragen bij het secretariaat van Vereniging Beheer Forepark via info@forepark.nl.

 

Plaats je tekst hier.

Plaats je tekst hier.