Vaccinaties bij het ADO stadion

Bereikbaarheid
Afgelopen maandag is GGD Haaglanden gestart met het vaccineren van zorgmedewerkers tegen het Coronavirus bij het ADO stadion. Hieronder leest u wat u hiervan kunt merken.

Er staan borden langs de weg die mensen de weg wijzen naar de vaccinatielocatie. Daarnaast staan er verkeersregelaars bij de ingang van het stadionterrein en rijden er pendelbussen tussen de haltes van het openbaar vervoer en het stadion.

Aantal bezoekers per dag 
Tot 15 januari worden ongeveer 300 zorgmedewerkers per dag gevaccineerd. Daarna zal dit oplopen tot 560 zorgmedewerkers per dag en per half februari zal dit oplopen zodra er genoeg vaccins beschikbaar zijn. De zorgmedewerkers kunnen alleen op afspraak terecht.

Openingstijden
De priklocatie is de eerste dagen open van 10:00 uur tot 17:00 uur. Vanaf vrijdag 15 januari zijn de openingstijden van 8:00 uur tot 20:00 uur, ook in de weekenden. 

Andere locaties voor vaccinatie
Het Cars Jeans Stadion is de eerste locatie in de regio waar gevaccineerd wordt tegen het Coronavirus. Als na de zorgmederwerkers grotere aantallen inwoners aan de beurt zijn voor vaccinatie, opent de GGD meer locaties.